WORKSHOPS TAI CHI VOOR RUITERS

 

 • Ben je nieuwsgierig?

  Naar hoe Tai Chi je als ruiter kan helpen aan een stabielere zit, lossere heupen en schouders en een lager zwaartepunt...

 • Wil je tips?

  Die je houding verbeteren, je ademritme gelijkmatiger maken en je kalmer van binnen maken...

 • Dan is een workshop misschien wat voor je

  Je hebt geen ervaring met Tai Chi nodig (en als je die wel hebt, mooi!). Je hoeft ook geen ervaren ruiter te zijn. Je krijgt concrete aanwijzingen om spierspanning in je lichaam te verminderen en gewrichten soepeler te maken. Je leert met duidelijke intentie te communiceren (zonder fysieke kracht of stem).

 • Zeker als je de online lessen volgt

  De online lessen Tai Chi voor ruiters geven je een goede basis om het positieve effect van Tai Chi te ervaren. Een workshop helpt om het beter te begrijpen en beter te voelen. Je krijgt persoonlijke feedback en werkt samen met oefenpartners die je helpen om ook onder lichte druk zo ontspannen mogelijk te blijven bewegen.

 

 

DE WORKSHOPS: WAAR EN WANNEER?

 

 

 • Santpoort-Zuid (Noord-Holland), 20 februari, 19.30-22.00u

  De workshop is in 't Gymhuys, een kleine gymzaal in Santpoort-Zuid. Er is plek voor maximaal 20 personen en de kosten zijn 35 euro (incl. btw en koffie/thee).

 • Vlissingen (Zeeland), 18 maart, 19.30-22.00u

  De workshop is in een kleine, sfeervolle gymzaal in het centrum van Vlissingen. Er is plek voor maximaal 20 personen en de kosten zijn 35 euro (incl. btw en koffie/thee).

 • Emmerich (Duitsland), 18 april, 13.30-15.30u

  De workshop is vlak over de Duitse grens bij Pferdehof Montferland. Bij mooi weer in de boomgaard en als het regent in de binnenbak. Er is plek voor maximaal 20 personen en de kosten zijn 35 euro (incl. btw en koffie/thee). Aanmelden kan via Heike Egging, mailadres: pferdehof.montferland@t-online.de

 • Lunteren (Gelderland), 14 mei, 19.30-22.00u

  De workshop is bij stal 't Lage Veld van Ylvie Fros. We trainen lekker buiten op het gras met uitzicht op het Paddock Paradise. Er is plek voor maximaal 20 personen en de kosten zijn 35 euro (incl. btw en koffie/thee).

 • Maastricht (Limburg), 4 juni, 19.30-22.00u

  De workshop is op de prachtige buitenlocatie van Spirithorses, net buiten Maastricht.  Er is plek voor maximaal 20 personen en de kosten zijn 35 euro (incl. btw en koffie/thee).

 • Hollandscheveld (Drenthe), 11 juni, 19.30-22.00u

  De workshop is bij Trail's End in Hollandscheveld (vlakbij Hoogeveen). Bij mooi weer zijn we buiten, en bij minder mooi weer is het in de binnenbak. Er is plek voor maximaal 20 personen en de kosten zijn 35 euro (incl. btw en koffie/thee).

 • Akersloot (Noord-Holland), 24 juni, 19.30-22.00u

  De workshop is bij de stal van Celine van der Stroom in Akersloot. We gaan voor mooi weer en staan dan heerlijk buiten in de wei. Er is plek voor maximaal 20 personen. Aanmelden kan via Celine: info@celinevanderstroom.nl

   

 • Meedoen en/of meer informatie?

  Je kunt je aanmelden voor een workshop via arnout@qi-art.nl. We merken dat het vaak hard gaat met de inschrijvingen, dus meldt je tijdig aan om teleurstellingen te voorkomen. Heb je vragen over de workshops? Mail dan ook naar arnout@qi-art.nl.

 • In de planning: Zuid-Holland, Noord-Brabant en andere mooie provincies

  We gaan ervoor om door heel Nederland workshops aan te bieden. In 2019 hebben we workshops gegeven in Akersloot (Noord-Holland), Woudenberg (Utrecht), Lunteren (Gelderland), Maastricht (Limburg) en Zwolle (Overijssel). Dat breiden we graag uit. Heb je interesse om bij jou een workshop te organiseren? Mail naar arnout@qi-art.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

Qi Art copyright 2020. All Rights Reserved.