WORKSHOPS TAI CHI VOOR RUITERS

 

 • Ben je nieuwsgierig?

  Naar hoe Tai Chi je als ruiter kan helpen aan een stabielere zit, lossere heupen en schouders en een lager zwaartepunt...

 • Wil je tips?

  Die je houding verbeteren, je ademritme gelijkmatiger maken en je kalmer van binnen maken...

 • Dan is een workshop misschien wat voor je

  Je hebt geen ervaring met Tai Chi nodig (en als je die wel hebt, mooi!). Je hoeft ook geen ervaren ruiter te zijn. Je krijgt concrete aanwijzingen om spierspanning in je lichaam te verminderen en gewrichten soepeler te maken. Je leert met duidelijke intentie te communiceren (zonder fysieke kracht of stem).

 • Zeker als je de online lessen volgt

  De online lessen Tai Chi voor ruiters geven je een goede basis om het positieve effect van Tai Chi te ervaren. Een workshop helpt om het beter te begrijpen en beter te voelen. Je krijgt persoonlijke feedback en werkt samen met oefenpartners die je helpen om ook onder lichte druk zo ontspannen mogelijk te blijven bewegen.

 

 

DE WORKSHOPS: WAAR EN WANNEER?

 

 

 • Zwolle, vrijdag 2 oktober 2020, 19.30-21.30u (vol)

  De workshop is in het ruime leslokaal van Tai Chi school Inner Touch, Westerlaan 51 in Zwolle (vlakbij het NS station). In verband met de corona-maatregelen is er slechts plek voor maximaal 14 personen. De kosten zijn 35 euro. Aanmelden kan via een mail naar arnout@qi-art.nl.

   

 • Leeuwarden, vrijdag 23 oktober 2020, 19.30-22.00u (Helaas ... gecanceld vanwege de corona-maatregelen. Komt in 2021 weer op de agenda)

 • Vlissingen, vrijdag 30 oktober 2020, 19.30-21.30u (Helaas ... gecanceld vanwege de corona-maatregelen. Komt in 2021 weer op de agenda)

 •  

  Meedoen en/of meer informatie?

  Je kunt je aanmelden voor een workshop via arnout@qi-art.nl. We merken dat het vaak hard gaat met de inschrijvingen, dus meldt je tijdig aan om teleurstellingen te voorkomen. Heb je vragen over de workshops? Mail dan ook naar arnout@qi-art.nl.

 • In de planning: Zuid-Holland, Noord-Brabant en andere mooie provincies

  We gaan ervoor om door heel Nederland workshops aan te bieden. In 2019-2020 hebben we workshops gegeven in Akersloot (Noord-Holland), Woudenberg (Utrecht), Lunteren (Gelderland), Maastricht (Limburg), Slochteren (Groningen), Lekkum (Friesland) en Emmerich (Duitsland). Dat breiden we graag verder uit. Heb je interesse om bij jou een workshop te organiseren? Mail naar arnout@qi-art.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

Qi Art copyright 2020. All Rights Reserved.